Venlige udtalelser

Vores glade gæster har skrevet nogle anmeldelser, som kan læses herunder. 

Kyst- og Fjordcentret takker for de mange pæne ord –  og vi glæder os til at byde jer hjertelig velkommen igen. 

Emilia sammen med Helena og Valdemar

Vi havde en helt fantastisk oplevelse på Fjordcentret i sommers, hvor jeg var derude med mine børn en hel dag og de ville ikke hjem. Vi prøvede alt fra svævebane, vandlegeplads, fange krabber, gå i vaders og fange hundestejle, og pungrejer (som det søde personale hjalp os med at finde ud af, hvad var) vi smagte bålmad (lækkert fisk og blæretang fra fjorden), sleb sten, drejede vores egne reb og selvfølgelig fik en stor is i cafeen. Mine børn ville ikke hjem, så vi gik lige inden de lukkede. Lige siden da har mine børn plaget om at overnatte der også.

Fantastisk sted for naturelskere eller blot natur-nysgerrige voksne og barnlige sjæle.

Vi kommer helt sikkert igen. 

Emilia Maria Weiling sammen med Helena og Valdemar.

Sofiya, Thomas og Daniel

Vi vil gerne dele vores fantastiske oplevelse på Naturskole i Grenå i sommerferien med jer. Vi er lige flyttet til Danmark fra England, og det var heldigt at vi hørte om aktiviteterne på stranden. Vores søn er næsten 6 år gammel, og interesserer sig for små og store dyr og naturliv generelt. Han har aldrig før haft en chance for at fange krabber eller rejer, og det var rigtig spændende for ham. Men også krible krable aktiviteter og at snitte var noget for ham. Både Rehne og Rikke var højst kompetente og tålmodige med de mange spørgsmål de fik.  Vi håber de kommer tilbage til efterårsferien.

Tak og mvh,

Sofiya, Thomas og Daniel

Klithuset - Grenaa Naturskole

Helle Borg

Tusinde tak for et par skønne og inspirerende dage. Dejlige omgivelser og et fantastisk personale som alle fik os til at se mulighederne og altid var til stede lige i nærheden.

Vi glæder os helt bestemt til at komme igen 😍

Mange hilsner Helle Borg

Mette Toftemann Melin

Tak for en dejlig dag hos jer i Grenå 🌞 Fedt med de forskellige aktiviteter I tilbyder🌞 Ungerne synes det var rigtig sjovt🌞 Og ja 3 timer flyver afsted hos jer😘
Vh Frida, Victor, mormor og moster

Mvh Mette Toftemann Melin

børn og voksne i waders

Jesper Wadt

Mine 3 børn og mig har været ude og lære og dykke med snorkel og maske ved Blå Flag i Fjellerup. Det er fantastisk at man kan låne udstyret og så er det bare med at hoppe i og få mange gode oplevelser under vandet. Personalet er virkelig imødekommende og gode til ungerne.
Dette kan klart anbefales👍

Hilsen Jesper Wadt

forskoler klassetur i orange veste

Birgitte Kjemtrup Høyer

Vi har haft en fantastisk dag.
Vi har tre drenge på 6, 4 og 2 år. Vi var alle med på fjorden, for at hive garn op, fileterer fisk og tilberede dem på tre forskellige måder over bål. Vi smagte på tang og rejer, og lånte vaders til egen udforskning af fjorden.
Alle tre drenge sov i bilen på vej hjem, og det sker ellers ikke så tit.
Stor tak til centret for en berigende dag, med oplevelser til både store og små.

Hilsen Birgitte Kjemtrup Høyer

Der er et godt lys ved Randers Fjord, Grenaa strand og hele Nordkysten af Djursland

Mette Melin, Glesborg SFO

I sommerferien var vi på besøg hos jer i Grenå sammen med en masse glade børn fra Glesborg SFO. Jeres dygtige medarbejdere fortalte børnene om, hvad de kunne fange på stranden, og hvordan de forskellige redskaber skulle bruges. Børnene synes, det var en fantastisk dag. Flere af dem startede med at sige, de ikke turde røre ved fiskene, krabberne, rejerne osv, men alle kom til at røre ved mindst et dyr. Ja selv pædagogerne som ikke kan lide at røre ved fisk, der bevæger sig, kom til det.
En rigtig god dag med nogen rigtig dygtige formidlere fra Kyst- og Fjordcentret.

Vh Mette Melin
Glesborg SFO

tømmerflåde tur skolebørn