Tur både

Tur både

Vil du have den gode historie, hyggeturen med madkurven og måske også lidt fart på med vind i håret og lidt bølgesprøjt, så skal du bestille tur ombord på en af vores nye både.

Bådene er yderste stabile og fladbundede hvilket giver mulighed for at komme helt tæt ind under land.

Vores bådfører giver dig en tryg og sikker sejlads.

  • “Lodsstien ad vandvejen”. Denne tur har først og fremmest fokus på de gode historier på fjorden, om fjordens godser, lodsstien og hvad der ellers dukker op. Der er ingen kraftige sving, og der er dermed ingen helbredsmæssige begrænsninger.
  • Snorkeltur, vi iføres våddragter og medbringer masker, snorkler og finner. I skal huske en regnjakke til beskyttelse mod vinden, og evt. skiftetøj.
  • Randers tur-retur

Ring og hør mere om mulighederne på 86 48 96 85

De første 2 timer koster 2.500,- og derefter 1.000,- pr. time. Der er plads til 9 passagerer. Prisen er inkl. entrebillet til Fjordcentret og bådfører.

Priser

De første 2 timer koster 2.500,- og derefter 1.000 pr. time. Der er plads til 9 passagerer. Prisen er inkl. entrebillet til Fjordcentret.

KONTAKT OS

Ring på tlf. 86 48 96 85

Så booker vi et arrangement til dig.

RIB båden

Oplevelsesture, formidlingsture, Watercast. Ribbåden er godkendt til 12 passagerer.

Bådudlejning

Vores udlejningsbåde er godkendt til 5 personer og udstyret med en 4 hk motor.

Kajak

Tag med på et kursus i havkajak op kom helt tæt på naturen

Kano

En kanotur er en dejlig oplevelse, såvel i Naturpark Randers fjord som på Grenåen

Vores turbåde er fladbundede og meget søstærke.
Carsten Enemark er en erfaren havkajak instruktør som sætter en stor ære i at hjælpe folk godt og sikkert i gang i en havkajak.
Rib måden er blot et af vores vilde tilbud
Vores udlejningsbåde er godkendt til 5 personer og udstyret med en 4 hk motor.
En kano kan let sejles af en enkelt person med 2 mindre børn, når forholdene er optimale.

Ture på Randers fjord

Randers fjord kan være svær tilgængelig – hvis ikke man har en båd. Derfor har den også til tider været omtalt som den hemmelige fjord.
Vi har flere både og kan derfor tilbyde et udvalg af ture, hvor vi fortæller om fjordens historie og særegne dyre- og planteliv. Fjorden har især på stykket mellem Uggelhuse og Randers by flodkarakter.

Som udgangspunkt begynder alle vores ture fra Fjordcentret ved Voer Færgested. Det er herfra, at tidsudregninger og priseksempler tager sit udgangspunkt. Men vi er insisterende på, at vi er fleksible, og derfor kan vi principielt begynde en tur mange andre steder.

Alle er naturligvis iført redningsveste/svømmeveste og indskrevet i vores passagerlister.

Randers - tur-retur

Alle vores ture begynder med at sikkerhedsproceduren på turen bliver gennemgået. 

Første del er en stækningen mellem Voer Færgested og Uggelhuse – ca 5 km. Her er fjorden forholdsvis bred og med lidt held kan vi opleve sæl, Fiskeørn og Havørn. Vi passerer også det smukke Støvringgård kloster og kommer ind på deres spændende historie.

Anden del af strækningen er mellem Uggelhuse og Dronningborg – ca. 6 km. Her har fjorden i høj grad flodkarakter, den er ganske smal. Her kigger vi især efter fiskehejrer og isfugle.

Tredje og sidste del af strækningen er fra Dronningborg til Randers by. Her vil fokus helt naturligt være rettet på hvordan vi langsomt nærmere os søkøbstaden Randers.
Vi lægger til ved Dronningenbroen og her vil der være mulighed for at komme på toilettet eller skifte ud blandt passagerne.

Der er hastighedsbegrænsning på hele strækningen på 6 knob, derfor varer selve sejlturen 2 * 1,5 time. Pauser og ophold skal lægges oveni.
Mad og drikke må gerne medbringes men kan også bestilles hos os. Det kan sagtens lade sig gøre at spise undervejs.