Bådudlejning hos Kyst- og Fjordcentret

På Kyst- og Fjordcentret har I masser af mulighed for at komme en tur på vandet i flere forskellige bådtyper. 

Vi tilbyder en række undervisningsforløb og aktivitetstilbud, hvor vand indgår som et naturligt element. Vi har naturligvis gjort os en række overvejelser om, hvordan vi kan tilbyde gode og sikre oplevelser på vandet. Læs mere om vores sikkerhedsinstrukser.

På Kyst- og Fjordcentret lægger vi meget vægt på det gode sømandsskab. Det er til alle tider os, der suverænt bestemmer hvilke sejlads aktiviteter, der kan lade sig gøre på den aktuelle dag.

Vores sikkerhedsinstrukser skal til enhver tid overholdes. 

Og redningsvesten er naturligvis på under hele turen. Du kører jo heller ikke med din airbag i bagagerummet 😉 blinkende ansigt - Emoji Betydning

Tur båd i Naturpark Randers fjord.
Tag med på en guidet tur i en af vores Limbo 699 både.

Med vores placering helt centralt i Naturpark Randers fjord, er vores kanoudlejning og bådudlejning et oplagt tilbud til borgere og turister i Randers, Djursland og Aarhus regionen.

Du behøver ikke indgangsbilletter for at leje en jolle. 

Hvis du vil være sikker på, at der er en båd til dig, så kan du med fordel reservere den.

Det gør du nemmest ved at ringe til os på 86 48 96 85.

Bådudlejning på Randers Fjord
Vores både er af typen Askeladden, de er 14 fod og forsynet med en 4 hk motor.
kano_tflaade-1024x682
Vores turbåde er fladbundede og meget søstærke.

Bådudlejning på Djursland / Randers Fjord

Uanset om du er turist eller fastboende på Djursland, i Kronjylland eller i Århus området, så er der ikke langt til Voer Færgested.

Randers fjord er cirka 30 km lang og er helt sin egen idet den både har et øst-vest vendt forløb og et nord-syd vendt forløb. Fra Randers løber fjorden som de andre østjyske fjorde øst-vest, men ved Uggelhuse slår fjorden et knæk på 90 graden og løber nord-syd. Det er også her at Allingåen og Grund Fjord løber sammen med Randers Fjord.

Randers Fjord begynder helt præcist midt under Randersbro. På den ene side af broen har vi Gudenåen og på den anden side Randers Fjord.