Erhverv

Vi er det spændende og anderledes mødested, som danner ramme om jeres næste møder, firmaudflugter og oplevelsesture i hyggelige og inspirerende omgivelser. En dag på Fjordcentret kan være en mødedag uden aktiviteter, en mødedag med aktiviteter i pauserne eller en dag, hvor personalet udfordrer sig selv og hinanden gennem sjove aktiviteter og opgaver. Vi stiller ingen krav, men vi stiller gerne op til det, I har lyst til at bruge os til.

Vi bruger fjorden og den omkringliggende natur aktivt, og vi aftaler i fællesskab, hvad vi skal hjælpe jer med, og hvad I selv vil stå for.

På Fjordcentret lægger vi stor vægt på

 • direkte formidling
 • åbenhed
 • dialog
 • optimal og bæredygtig udnyttelse af tilgængelige ressourcer.

Vi har gennem mange år beskæftiget os med Teambuilding på det praktiske plan. En dag hos os er en kombination af teori og praktiske opgaver. Vores oplevelses baserede Teambuilding foregår oftest i naturen, men vi forsøger at gøre os vejruafhængige. Vi har derfor altid en plan A og en plan B.

Vi har stor erfaring i virksomhedsarrangementer og anvender en række praktiske øvelser til at afstemme forventninger og til at give og modtage feed-back.

Få vores bud på

hvordan jeres firmaarrangement bliver lidt ud over det sædvanlige! Fortæl os lidt om, hvad I ønsker, så sætter vi et program sammen til jer!

To sider af samme sag

Hør, hvordan direktøren og medarbejderen oplevede dagen, hvor de 130 ansatte hos VAM fik anderledes udfordringer på Fjordcentret

To sider af samme sag

Hør, hvordan direktøren og medarbejderen oplevede dagen, en af Vesterbakkeskolens afdelinger var på besøg på Fjordcentret en dag i november

Hvis det godt må

være lidt vildt og lidt vådt. Vi instruerer selvfølgelig først – og så ryger I i baljen!

Hvis det godt må være lidt rustikt

bålmad med friske urter og hjemmebrygget øl i lavvuen. DET er hyggeligt!

Teambuilding på Fjordcentret

Teambuilding

 • Vi kan noget med kommunikation og samarbejde, og vi deler gerne den viden med jer
 • Vi har udfordringer til jer på land og i vand
 • Vi kan udfordrer jer på jeres egne værdier

Vores chefinstruktør er uddannet i Garudas fokusprofil.
Men vi kender også til DiSC og MBTI med flere. Garudas
værktøjer er struktureret omkring det hele menneske med fokus på Hoved, Hjerte, Ben og et godt Fundament. Vores instruktør er uddannet i at give tilbagemeldinger til den enkelte medarbejder, men nok så vigtigt, så har vi udviklet en række opgaver og udfordringer, hvor forskellige arbejdsfokus og kompetencer bliver sat i spil.

Aktiviteterne er en god blanding af opgaver som løses bedst i fællesskab og ved brug af mange forskellige intelligenser.

Vel ankommet vil I blive budt velkommen og de gensidige forventninger afstemt. Undertiden kører vi med faste hold gennem hele dagen, andre gange vælger vi at danne nye teams fra opgave til opgave. Vores mange forskellige aktiviteter kan bruges af de mange forskellige gruppe som besøger os. Vi sørger for at dreje aktiviteten, så den bliver relevant for jer.

Firmaudflugt for personalet med og uden familien

Buksevand i waders, sprøjt vand på kollegaen med en vandraket, vabler af et ildstål, kanotur i den lokale “jungle”, give krabben et håndtryk, bage pandekager i fjorden – vi kan blive ved en hel dag med sjove, utraditionelle og hyggelige oplevelser i og med dansk natur.

En firmaudflugt kan indeholde:

 • Opgaver og konkurrencer – 10-kamp eller 5-kamp
 • Fælles tur i waders – måske morgenkaffe i fjorden?
 • RIB-sejlads – vind i håret og røde kinder med en rap tur i den store gummiflåde, evt. med frømandsafsætning
 • Sejltur i joller eller kanoer
 • Ildværksted og pandekager
 • Hygge ved stor overdækket grillplads
 • Aktiviteter med sivflet, papir og uld
 • Fisketur – fra fjord til bord
 • Middag og hygge i vores Bålhus

En firmaudflugt hos os giver lyst, glæde og ikke mindst gode relationer blandt kollegerne.
Det kan godt lade sig gøre at holde et spændende firmaarrangement hos os til almindelig entrepris, men vi laver gerne et specialprodukt til jer med lidt ekstra service. Ring og få et tilbud.

RIB-sejlads med frømandsafsætning eller bare en stille og rolig tur
Teambuilding på Fjordcentret

Fyraftens arrangementet

4 timer efter fyraften, inklusiv aftensmad, som kan være Bålmad, Grillarrangement, Sandwich på fjorden, eller hvad vi i fællesskab finder på. Vi sammensætter i fællesskab det program som passer til jeres gruppe og forventninger. Pris: fra 425,- inkl. sandwich og 1 øl/vand.

Mødefaciliteter og overnatning på Fjordcentret

Mødestedet

Du skal holde dit næste møde hos os. Ikke kun fordi vi har gode mødelokaler, men fordi vores omgivelser og øvrige mødetilbud er helt fantastiske. Morgenkaffe i fjorden, frokost i skoven, og eftermiddagskaffe med bålbagte pandekager. Vi har naturligvis projektor, internetadgang og alt det andet AV-udstyr. Ring på 86 48 96 85 og fortæl om dine forventninger, så får du den rigtige pris – afstemt efter den service, du efterspørger, og vi leverer. Ved bestilling booker vi det mødelokale, der passer til dine forventninger og har du brug for flere lokaler, klarer vi også det. Dagspriser fra 295,-

Møde og kursus på Fjordcentret

Referencer

Kyst- og Fjordcentret Erhvervs referenceliste omfatter både offentlige og private virksomheder.

Se et udsnit af vores referencer her

Hold jeres næste firmaarrangement hos os

Ring og få en uforpligtende snak med os om jeres næste firmaarrangement på tlf 86489685 – eller skriv til os herunder, så vender vi tilbage hurtigst muligt!