Booking

Hos Kyst- og Fjordcentret giver vi jer en række muligheder, hvis I vil overnatte. Vi tilbyder lavvu´er i flere størrelser, shelters og værelser, samt der er mødelokaler i smukke omgivelser på Fjordcentret i Voer.

I Grenaa har vi små hyggelige Retrohytter, Lejrskolen “Solhytten” eller “Blå lokale” til familiearrangementer, lejrskoler eller møder. 

I er altid meget velkomne til ringe til os på 86 48 96 85

Retrohytte

Hytterne ligger i kanten af Grenaa plantage.

Hytterne er fra 1950érne, og løbende renoveret. Der er to køjerum, et lille te-køkken, opholdstue og toilet med brusebad.
Du kan læse mere om hytten og hvad du skal huske på dette link.  Her kan du også se en lille video om hytten 

Der er kort afstand til en naturlegeplads og bålhytte. Selve skoven er meget varieret og der er mange fine afmærkede stier. Der er ca. 500 meter ned til Grenaa naturskole, der ligger i første klitrække ned til Grenaa strand. Stranden er sandstrand.

Vi giver dig også flere muligheder for oplevelser på vandet på den smukke Randers fjord, og i kano på Grenåen. På Fjordcentret kan du leje 14 fods joller med en 4 hk motor. Turbådene kan kun lejes med “Skipper” ombord, og bruges til formidling og events. Vi har desuden en RIB-båd, så du kan få vind og skumsprøjt i håret, eller tag en stille tur på fjorden i kano eller havkajak*. I Grenaa kan du leje en kano, og nyde turen fra Gasværksvej og op til Enslevgaarden, og retur. 

*havkajak kan kun lejes hvis du har et gyldigt certifikat, eller har deltaget på et af vores kurser.

En kano kan let sejles af en enkelt person med 2 mindre børn, når forholdene er optimale.

Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Læs mere om mulighederne herunder, eller ring til os på 86 48 96 85