Shelters

I skoven, blot 300 meter fra Fjordcentret, ligger 2 shelter grupper. Hver gruppe har 3 shelters og en bålplads. Skoven omkring shelters er frodig og grøn, og der er garanti for at vågne op til fuglesang. Ihvertfald i sommerhalvåret. 

Vores shelters er forsynet med et lille forhæng, som man kan vælge at bruge. For dem som ikke er vant til at sove i et shelter, kan det være en ganske stor, og måske også grænseflyttende oplevelse, at sove udendørs. Her kan forhænget være en fordel. 

Vores nye shelters, har et 60 * 60 cm ovenlys vindue. Det giver dig mulighed for at ligge og kigge på stjerner. 

Det er den sheltersgruppe der ligger mod syd.

Praktisk info og priser

Vores shelters måler 3,6 meter i bredden, og som minimum 2,5 meter i dybden. Åbningen er godt 1 meter høj. 

Vi anbefaler at sove på almindelige liggeunderlag, som man kan låne af os, hvis ikke man selv har et med. Luftmadrasser fylder meget, og er forholdsvis kolde at ligge på. 

Shelters kan bookes året rundt. I sommerhalvåret er der adgang til toilet og bad ved Fjordcentret. Husk en 5´er til bruseautomaten. 

Pris: 

75 kr. pr. person pr. overnatning. 

I perioden 1. maj til 31. august skal du desuden have en entrebillet / årskort.. 

Shelters i Naturpark Randers Fjord og i resten af Danmark

Der er mange shelters i Danmark, og der kommer hele tiden flere til.

I Naturpark Randers Fjord kan du booke shelters i Udbyhøj Nord og på Fjordcentret. Øvrige shelters kan ikke bookes. Følg linket for at læse mere om shelters og faciliteter i Naturparken.

Der er shelters i hele Danmark – Hvis du følger linket kommer du til naturstyrelsens hjemmeside med faciliteter der kan bookes. Book en Shelter