Ungdomsuddannelser

Et introduktionsforløb på Kyst- og Fjordcentret giver en god start på ungdomsuddannelsen. De unge mennesker arbjeder tæt sammen omkring opgaver på land og til vands, hvilket styrker sammenholdet og skaber nye relationer.  

Introforløb med fokus på samarbejde og fællesskab

På Fjordcentret lægger vi vægt på at give de nye elever på ungdomsuddannelserne en god start. Det er unge mennesker med mod på livet, og de er klar til at prøve kræfter med sig selv og hinanden og de opgaver vi stiller dem.

Overnatning foregår udendørs i telt eller shelter. Der er rigtig gode muligheder for at lave mad på bål, og vi giver gerne tips, råd og vejledning.

Alkohol er naturligvis ikke tilladt. Det samme gælder for Sound boxes og lignende.  

Oplevelser på vand

Tømmerflåde

Det er oplagt at bygge en tømmerflåde og efterfølgende sejle en tur ud på fjorden. Måske i skarp konkurrence med, og mod klassekammeraterne. Eleverne får her muligheden for at arbejde tæt sammen, og læreren har mulighed for at observere på den enkelte.

Kano-tons

Kano-tons på fjorden er også en sjov og lærerig aktivitet. Balancekunsten i kano kræver samarbejde, og giver gode grin. 

Sikkerhed

Vi er selvfølgelig med hele vejen på vandet i en følgebåd, og alle sikkerhedsinstrukser følges for jeres og vores sikkerhed. Det betyder, at alle har redningsvest/svømmevest på, og der tages hensyn til vejret.

Tømmerflåde er sjovt for familie, skoleklasser og virksomheder.

Opgaver på land

På land får eleverne mulighed for at prøve kræfter med forskellige teambuilding øvelser, hvor de både skal bruge kroppen og hovedet. Samtidig med det er en læringsproces, er der fokus på det skal være sjovt. Vi laver “flyt-en-kollega”, paddel-ræs, gummistøvlekast, bygger en bro og masser af andre aktiviteter.

Ring til os på 86 48 96 85, så tager vi en dialog, og tilpasser dagen til jeres behov og ønsker.    

balance sjov i kanoerne