Ungdomsuddannelser

Et introduktionsforløb på Kyst- og Fjordcentret giver en god start på ungdomsuddannelsen. De unge mennesker arbjeder tæt sammen omkring opgaver på land og til vands, hvilket styrker sammenholdet og skaber nye relationer.  

Oplevelser på vand

Det er oplagt at bygge en tømmerflåde og efterfølgende sejle en tur ud på fjorden. Måske i skarp konkurrence med, og mod klassekammeraterne. Eleverne får her muligheden for at arbejde tæt sammen, og læreren har mulighed for at observere på den enkelte. Kano-tons på fjorden er også en sjov og lærerig aktivitet. Balancekunsten i kano kræver samarbejde, og giver gode grin. 

Vi er selvfølgelig med hele vejen på vandet i en følgebåd, og alle sikkerhedsinstrukser følges for jeres og vores sikkerhed. 

Tømmerflåde er sjovt for familie, skoleklasser og virksomheder.

Opgaver på land

På land får eleverne mulighed for at prøve kræfter med forskellige teambuilding øvelser, hvor de både skal bruge kroppen og hovedet. Samtidig med det er en læringsproces, er der fokus på det skal være sjovt. Vi laver “flyt-en-kollega”, paddel-ræs, gummistøvlekast, bygger en bro og masser af andre aktiviteter.

Ring til os på 86 48 96 85, så tager vi en dialog, og tilpasser dagen til jeres behov og ønsker.    

balance sjov i kanoerne