Overnatningsmuligheder

På Kyst- og Fjordcentret er der flere muligheder for overnatning. På Fjordcentret i Voer kan I sove i shelters, lavvu eller værelser, og i Grenaa kan I overnatte i Solhytten eller Retrohytterne. 

Priser herunder kun gælder institutioner og skoler.

Shelters på Fjordcentret

Overnatning i det fri – næsten

Snup en overnatning i det fri. I skoven 300 meter fra Fjordcentret ligger 2 sheltergrupper med 3 shelters og en bålplads i hver gruppe. Kyst- og Fjordcentrets shelters er forsynet med et lille forhæng, man kan vælge at bruge. Vores shelters måler 3,6 m. i bredden og som minimum 2,5 m. i dybden, og åbningen er godt 1 m. høj. 

Vi anbefaler at sove på liggeunderlag, da luftmadrasser kan være kolde. Der er mulighed for at låne underlag på centret. 

Shelters kan bookes hele året.

I sommerhalvåret er der adgang til toilet og bad (husk en 5´er til bruse-automaten). 

Priser:

Pr. person pr. nat: kr. 50,- 

Gruppe på 25 personer pr. nat: kr. 1500,-

I perioden fra 1. maj – 1. september skal du også have en entrebillet / et årskort eller et undervisningsforløb.

Ring og book på 86 48 96 85 

Lavvu´er på Fjordcentret

I telt

En lavvu er et telt, som er inspireret af den boform de gamle samer-nomader brugte. Vi har lavvu´er  i 4 størrelser. I den største hænger 21 hængekøjer, i de mindste er der plads til 4-5 personer. Medbring selv soveposer og underlag, eller lån et liggeunderlag hos os. I får adgang til vores naturværksted, hvor der er service, gryder, kaffemaskine, køleskabe og fryser. I har naturligvis også adgang til badefaciliteter. (Husk en 5´er til bruse-automaten). Der er en overdækket bålplads.  

Det er desuden muligt at lave mad på bål i den store bål-yurt. Der er både plade og riste til bålstedet, og gryder kan lånes. 

Priser: 

Pr. person pr. nat: kr. 50,- 

Gruppe på 25 personer pr. nat: kr. 1500,-

I perioden fra 1. maj 1. september skal du også have en entrebillet / et årskort eller et undervisningsforløb.

Ring og book på 86 48 96 85 

Værelser på Fjordcentret

I et værelse

På Fjordcentret har vi 6 lækre værelser med plads til 4 personer i hvert værelse. Sengene er specielt konstruerede til værelserne og forsynet med gode boxmadrasser. Desuden er der 4 aflåselige skabe, et lille arbejdsbord og der er naturligvis gratis trådløst netværk i alle værelser. 

Der er puder og dyner til rådighed, men I skal selv medbringe sengelinned. Der er mulighed for at leje en linnedpakke hos os til 50 kr. pr. pakke. 

Der er bad og toilet under samme tag, men i en separat afdeling. Madlavning foregår udendørs eller i Naturværkstedet, hvor der er adgang til service, køleskab, komfur og opvaskemaskine. 

Priser: 

Pr. døgn pr. værelse til 4 personer: kr. 600 ,- Hertil kommer entrébillet/årskort / undervisningsforløb. 

I kan tjekke ind fra kl 14.00, og I skal forlade værelset inden kl. 10.00.

Solhytten i Grenaa

Solhytten ved Grenaa strand, har plads til 40 personer, fordelt i 2 sovesale med 20 køjesenge i hver, samt toiletter og bad. Der er derudover 3 lederrum med 2 senge i hver. Udenfor er der stor terrasse med udemøbler, grill og bålplads. Solhytten er nabo til en stor naturlegeplads og kun 300 meter til Grenaa Naturskole. 

Slutrengøring er inkluderet i prisen, men lejer skal rydde op efter sig selv, fjerne affald og flasker, samt tørre borde af, så det ser pænt og indbydende ud. 

Priser: 

Mandag til fredag: Første døgn kr. 3800,- efterfølgende døgn kr. 2500,- + forbrug af el.

Weekend: kr. 6300,- + forbrug af el

 

Solhytten er midlertidigt i brug til indkvartering af flygtninge fra Ukraine, og kan derfor ikke bookes.

Retrohytter ved Grenaa strand

Retrohytterne fra 1950 ´erne er på 35 m2, og har et lyst opholdsrum, 2 separate køjerum med hver 2 senge, køkken med vask, køleskab, kaffemaskine, elkedel og alt service til 6 personer. Der er adgang til toilet og bad via den overdækkede terrasse. På terrassen er der et bord/bænke sæt. Hytten er el-opvarmet. 

Medbring dyner, puder, lagen og linned, samt viskestykker, karklude, toiletpapir, køkkenrulle, skraldeposer og kaffe/the filtre. 

Ankomst fra kl. 14.00 og afrejse inden kl. 10.00.

Ved booking får I en kode til nøgleboksen. 

Hytterne udlejes i perioden fra 1. april til 18. oktober. 

Pris: 

Første døgn: kr. 650,- 

Efterfølgende døgn: kr. 550,-

tømmerflåde tur skolebørn