Referencer

På Kyst- og Fjordcentret er vi glade, når vores gæster er glade.

Læs herunder de venlige udtalelser.

Yderst vellykket teambuilding arrangement i skønne omgivelser…

Helt ude i naturen og med den smukke fjord som kulisse, styrede Carsten med sikker hånd os igennem spændende, sjove og udfordrende teambuilding-øvelser. Eftermiddagskaffe i fjorden blev det også til, og dagen sluttede på hyggeligste vis på rensdyrskind i den store Lavvu, hvor vi grillede mad over bål.

Vi vil helt klart anbefale Fjordcentret – et super sted at afholde jeres næste firmaarrangement i pagt med naturen.

Venlig hilsen / Kind regards

Pia Haumann Lund-Thomsen

Personal Assistent

Danish Crown Group Procurement

spis i lavvu med dine kollegaer

Fantastisk sted til at huse en gruppe medarbejdere fra Kræftens Bekæmpelse. Jeres planlægning var rigtig god, I rettede til og justerede, så vi fik det bedste ud af døgnet og hinanden. 

Carstens måde at være facilitator på hele døgnet og ved bålet både eftermiddag og aften gav en ro, vi som medarbejdergruppe havde brug for. 

Tak for jeres fleksibilitet og tak fordi vi måtte være hos jer. 

Jeg synes personaledøgnet var rigtig godt. Synes det var fedt med fokus på samarbejde og fællesskabet, særligt da der stadig er mange jeg ikke kender. Jeg synes, det var super med det lidt primitive, men også fedt vi ikke selv skulle lave mad. Fedt, der var mange muligheder og også plads til bare at være sammen. Carsten var en “teambuilder” lige efter bogen… og jeg oplevede at der var styr på tingene…

Louise, Kræftens Bekæmpelse region Midt og Nordjylland

jubii vi fejrer en successfuld dag med kollegaerne

Vi har brugt Kyst- og Fjordcentret flere gange i forbindelse med vores personaledag. Vi har lært meget om hinanden, oplevet i hvilke situationer der opstår konflikter, og fået nogle redskaber til at løse dem. Vi er som mennesker meget forskellige, og vi har fået større indsigt i hinandens personligheder. 

Instruktørens store overblik og fremtoning har givet os mod på at overskride nogle grænser, som vi ikke havde troet muligt inden temadagen. Vi har både haft en sjov dag, samtidig med at vi har udviklet os hver især og som gruppe. Vi kommer derfor gerne igen på fremtidige personale udviklingsdage. 

Tine Krogh, Børnehuset Tøjhushaven

leg med lego med dine kollegaer

Jeg besøgte Kyst- og Fjordcentret sammen med min afdeling, og Carsten arrangerede et super team-building arrangement for os. Det var en fantastisk måde at være sammen med nye kolleger på og en anderledes måde at lære hinanden at kende på. Der er ikke noget bedre end at grine sammen, når man skal bygge relationer, og afdelingen er kommet tættere på hinanden efterfølgende. 

Kind regards

Katrina Sonne Einhorn

Global Approvals, Packaging Development

& Sustainable Product Solutions

Grundfos

kom og leg med bål og ild

Vi havde inviteret 60 mennesker af forskellig alder og relationer – familie, venner og kollegaer til en anderledes 60 års fødselsdagsfest hos jer. 

Det blev en helt forrygende oplevelse, alt var veltilrettelagt og professionelt udført fra jeres side i fantastisk flotte omgivelser. Alle blev rystet sammen og deltog i alle aktiviteterne. Jeg har kun fået meget positive tilbagemeldinger fra mine gæster – alle nød de overraskelser, I havde arrangeret, især forretten ved bålstedet og stjernekikkeriet senere på aftenen er blevet fremhævet.

Med venlig hilsen

Kirsten Bjerre

To sider af samme sag

VAM

Hør hvordan direktøren og medarbejderen oplevede dagen, hvor de 130 ansatte hos VAM fik anderledes udfordringer på Fjordcentret

Direktøren

Medarbejderen

VESTERBAKKE SKOLEN

Hør hvordan skolelederen og medarbejderen oplevede dagen, hvor en af Vesterbakke skolens afdelinger var på besøg på Fjordcentret en dag i november.

Skolelederen

Medarbejderen

Ring til os på 86 48 96 85, og hør mere om hvad vi kan tilbyde dig og dine kolleger.