Unikke mødelokaler

Kyst- og Fjordcentret har mødelokaler lige midt i naturen, både i Voer og Grenaa. Hold jeres næste event hos os. Vi tilpasser, i tæt samarbejde med jer, dagen til netop jeres behov og ønsker. Vi tilbyder samtidig lærerige og relationsskabende aktiviteter for medarbejderne, så samarbejdet og sammenholdet styrkes.

Fjordcentret i Voer

På Fjordcentret i Voer er der flere muligheder for at afholde jeres næste møde. Fælles for dem er, at vi er beliggende meget tæt på den smukke Randers fjord. I kan holde møde i Bålhuset, hvor der er plads til 60 personer, samt et stort industrikøkken. Her er store vinduer med udsigt til Fjordcentret og naturen. I kan også benytte jer af den store bål-yurtmed bålsted i midten. Et helt unikt og stemningsfuldt sted, både om dagen og om aftenen. Her er der borde og bænke med plads til 40 personer. Vi kan også tilbyde, at I starter dagen med kaffe og rundstykker i fjorden, iført waders. Ring til os på 86 48 96 85, og hør mere om mulighederne, eller klik herunder. 

fuldt hus i fællesrum med virksomhedstur

Grenaa Naturskole

I Grenaa kan I holde jeres arrangement i “Det Blå lokale”, som ligger ved Grenaa Naturskole på selve klitten. Der er plads til 45 personer, og der forefindes køkken med komfur og opvaskemaskine.

300 meter fra Naturskolen ligger Solhytten  i skovkanten og kun få hundrede meter fra en lækker badestrand. Her er der plads til 40 personer, hvor der også er mulighed for at overnatte i 2 sovesale, samt de 3 lederrrum. Ring til os på 86 48 96 85 og hør mere om mulighederne, eller klik herunder

Det Blå lokale i Klithuset rummer 40 personer.

Aktiviteter

I kan holde jeres møder hos os enten med eller uden aktiviteter. Vi har stor erfaring med teambuilding og kan lave aktiviteter der styrker samarbejdet og sammenholdet i virksomheden. Samtidig har I en sjov og hyggelig dag i naturen, hvilket er afstressende og med til at man ser nye sider af kollegerne. 

I kan for eksempel bygge tømmerflåde, lave mad over bål, gummistøvle-kast og meget meget mere. Derudover kan I vælge om I selv vil stå for forplejning, eller vi skal klare det for jer. Ring til os på 86 48 96 85, så tager vi en snak om jeres ideer og ønsker for en sjov og lærerig dag, helt tæt på Randers fjord.