Teambuilding

Hos Kyst- og Fjordcentret bidrager vi med aktive oplevelser i naturen, til at skabe værdi i jeres virksomhed. Vores chefinstruktør er certificeret i at hjælpe og give jer feedback.

Vi skaber samarbejde

Teambuilding er guld værd for et firma, og vi sætter fokus på den gode kommunikation og på at styrke sammenholdet. Vi laver et aktivt arrangement i naturen, hvor I løser de forskellige opgaver og udfordringer. I løser dem i fællesskab ved at gøre brug af jeres forskellige intelligenser. 

Ved ankomst bliver I budt velkommen, og bliver derefter delt i hold. I løbet af dagen skal I samarbejde om en lang række aktiviteter, hvor I har det sjovt, udvider jeres grænser og kommer tættere på hinanden. Bliv knivskarp til samarbejde og relationsskabelse, og lær at forstå både din egen og kollegernes adfærd. 

teambuilding styrker virksomheden

Vi tilbyder teambuilding både på land og til vands. På land kan det være brobygning, “flyt kolleger”, balanceøvelser og mange andre sjove og udfordrende opgaver. 

På vandet er der mulighed for kano-tons med balanceøvelser, frømandsafsætning fra den store RIB-båd, kanosejlads med bind for øjnene og masser af andre aktiviteter. 

Vi tilbyder også persontypeprofiler og DiSC. Læs mere om det herunder. 

Vi glæder os til at udfordre dig og din kollega her på Kyst- og Fjordcentret.

Ring til os på 86 48 96 85, så tager vi en uforpligtende snak om de mange muligheder vi kan tilbyde jer. 

balance sjov i kanoerne