Fjordcamp på Fjordcentret

Fjordcamp i 2023: Uge 26-31

Vild Sommerferie i Danmark

Tag på Fjordcamp i Naturpark Randers Fjord. Overnat i lavvu (telt), shelter eller værelse og oplev den smukke danske natur. En aktiv sommerferie midt i naturen – for hele familien. 

I får jeres helt eget sovested at bo i, med adgang til vores naturværksted. I naturværkstedet er der bestik, tallerkner, glas, gryder, kaffemaskine, elkedel, komfur, opvaskemaskine, køleskabe og fryser.

Såfremt I ønsker det, kan vi sætte en sovekabine op i lavvu´en. Medbring selv soveposer og liggeunderlag. Ved overnatning i værelse skal i medbringe linned (lagen, pude- og dynebetræk)

I kan desuden låne en trangia (stormkøkken) af os.

Der er også mulighed for at overnatte i et af vores værelser. Hvert værelse rummer 4 gode boksmadrasser. Se priser for værelser her.

Der er de samme fælles faciliteter uanset om I overnatter i lavvu, shelter eller i et værelse.

Book dit ophold ved at ringe 86 48 96 85

Der er overdækket bålplads i tilknytning til naturværkstedet, og bålplads i midten af teltpladsen, så alle fjordcampere kan hygge omkring bålet. Ligeledes er det muligt at lave bål i vores nye bål-yurt, hvor der er store plader og riste, samt det er muligt at låne bål-gryder. 

I kan som Fjordcamp´ere være med i de daglige aktiviteter på Fjordcentret, og kan efter aftale låne kanoer og waders efter den normale åbningstid. 

Fjordcamp kan vælges for: 

 • 3 dage og 2 nætter.
 • 5 dage og 4 nætter. 
 • 7 dage og 6 nætter.  

Der er valgfri ankomstdag.

Waderstur for hele gruppen

Aktiviteter/Ugeprogram

Generelt: 

 • Indtjekning fra kl. 10.00, I kan dog først være sikker på at komme ind i jeres værelse, Lavvu eller shelter fra kl. 14. Vi skal lige have tid til at gøre det rent efter det seneste hold gæster.
 • Alle centrets aktiviteter er åbne.
 • Orienteringsmøde om faciliteter og gør-det-selv aktiviteter kl. 14.00. Vi anbefaler, at mindst en fra hver gruppe møder op. Her får I så samme besked og får sat ansigter og navne på de andre fjordcampere.

Tirsdag: 

Onsdag:

Torsdag: 

Andet info: 

Har I selv bil med er Fjordcentret også et godt udgangspunkt for besøg i den spændende natur på Djursland og andre attraktioner på Djursland og i Randers. Randers Regnskov er der ca 15*/30 km til. (* Hvis du tager den lille færge mellem Voer Færgested og Mellerup, som er en oplevelse i sig selv)

Til Djurs Sommerland er der 28 km. 

Priser

Fjordcamp – 3 dage og 2 nætter

Under 12 år 345,- inkl. årskort
Børn ikke fyldt 3 år gratis.
Over 12 år 420,- inkl. årskort

FjordCamp – 5 dage og 4 nætter
Under 12 år 500,- inkl. årskort
Børn ikke fyldt 3 år gratis.
Over 12 år: 570,- inkl. årskort

FjordCamp – 7 dage og 6 nætter
Under 12 år 650,- inkl. årskort
Børn ikke fyldt 3 år gratis.
Over 12 år: 720,- inkl. årskort

I prisen er der 1 Guidet sejltur, hvis I vil med en ekstra dag, så koster det 75,- ekstra pr gang. (Gælder kun hvis der er plads).
På de dage hvor vi sætter garn om eftermiddagen er det også muligt at komme med, og også her er prisen 75,- pr. gang.

Hvad kan man ellers: Vi giver jer introduktion til kanoerne mandag og onsdag, og så er et besøg i ”Dammene” næsten et must. Se evt. videoklip på vores youtube kanal.

Det er sjovt at bygge en tømmeflåde og så spise frokost på den. Er I ikke selv nok til projektet, så hjælper vi gerne med at finde en familie, som I kan danne team med.

Waders, vandraketter, GPS-tur, krolf, SUP-Boards, snorkling, legepladser med og uden vand, ildværksted, gamle lege og spil etc.

Ring 86489685 for mere info om og book FjordCamp.

Fjordcamp i et værelse

Du kan også vælge at overnatte i et værelse. Vi har 6 værelser, og hvert værelse rummer 4 gode senge / boksmadrasser. De er sat op som køjesenge i forlængelse af hinanden i den ene side af værelset. På den anden side af værelset er der reolsystem med 4 skabe og et lille arbejdsbord.

Pris pr. person ved 2 personer i hvert værelse:

3 dage og 2 nætter: 3 – 11 år: 800,-  / 12 – 66 år: 870,-  / 67+: 825,-
5 dage og 4 nætter: 3 – 11 år: 1400,-  / 12 – 66 år: 1470,-  / 67+: 1425,-
7 dage og 6 nætter: 3 – 11 år: 2000,-  / 12 – 66 år: 2070,-  / 67+: 2025,-

Pris pr. person ved 4 personer i hvert værelse:

3 dage og 2 nætter: 3 – 11 år: 500,-  / 12 – 66 år: 570,-  / 67+: 525,-
5 dage og 4 nætter: 3 – 11 år: 800,-  / 12 – 66 år: 870,-  / 67+: 825,-
7 dage og 6 nætter: 3 – 11 år: 1100,-  / 12 – 66 år: 1170,-  / 67+: 1125,-

Naturværkstedets faciliteter

I naturværkstedet er der:

 • 4 køleskabe
 • 1 fryser
 • 1 komfur med ovn
 • 1 mikroovn
 • opvaskemaskine

Der er desuden tallerkner, bestik, glas, skærebrædder og knive.

Der er små og store bålgryder og bålpander.

I forbindelse med naturværkstedet er der et stort opholdsareal hvor der er 2 store bålfade. Ved hvert af bålfadene er der et hejseværk med tilhørende kæmpepande. Der er desuden store grillriste. Vi fyrer med grantræ, og det er hurtig ild, men giver ingen gløder. Åben ild med flammer egner sig rigtig godt til gryder og pander.

Hvis I ønsker at grille med kul, så skal I huske at tage kul med. Hvis du gerne vil marinere dit kød, så er det vores erfaring at du får den største glæde af marinaden ved at stege dit kød på en pande, enten den store pande hvor der kan være 30 bøffer af gangen eller nogle af de mindre pander som I kender hjemmefra.

Fællesskab

Vi har lært meget af corona, vi kunne dog godt have været foruden den verdensomspændende epidemi. Men nu er det sådan at det er, vi har lært at holde online møder og endnu flere mennesker har oplevet hvor dejligt det er udendørs.

På Fjordcentret kommer du rigtig meget ud og du får mulighed for at lave noget sammen med din familie.  Du får også mulighed for at være en del af det fællesskab som opstår gennem det at skulle dele ilden. 

Vi har rigtig meget plads og rigtig mange aktiviteter. Du kan se hele listen her Aktiviteter. (Siden åbner i et nyt link)

Ro, fred og skønne aftener

Men her er også ro og mulighed for at opleve stilheden især morgen og aften. Vi giver dig muligheden for at opleve en aktiv ferie, men samtidig en ferie med ro og fred. Du kan høre fuglene synge, og er du længe oppe så er der fine muligheder for at opleve den smukke stjernehimmel. Hvis vejret er rigtig godt, så skal du unde dig selv en nat under åben himmel. Vi har flytbare hængekøjer.

Der er personale tilstede fra kl. 8 til klokken 17 ( i weekenderne dog først fra kl 10) og vores personale hjælper dig meget gerne igang med de forskellige aktiviteter og finder også gerne udstyr frem som du kan bruge i det tidsrum hvor der ikke er personale tilstede.

solnedgang