Skoletjeneste ved Kyst- og Fjordcentret

Naturfag i praksis - fiskeri, sejlads og friluftsliv

 

Skoletjeneste – naturfag i praksis

Vi er altid klar til at modtage daginstitutioner, skoleklasser, ungdomsuddannelser og højere læreanstalter på vores 3 baser: Fjordcentret ved Randers Fjord, Blå Flag Center Fjellerup og Grenaa Naturskole.

I kan besøge os på flere forskellige måder:

  • Førskolebørn med leg og/eller læring
  • Skoletjenesteforløb á 3-4 timer, evt. flere forløb samme dag eller kombineret med en aktivitetspakke.
  • Lejrskole med skoletjenesteforløb, aktiviteter og socialt samvær i skoleregi.
  • Klassetur med aktiviteter – med eller uden overnatning. Her starter dagen ofte i skoleregi, hvorefter forældrene tager over og er her sammen med børnene til næste dag.

Hent vores oversigt over alle vores tilbud: Skoletjeneste og Fjordcamp

Skoletjeneste

Skoletjenesten tilpasser aktiviteterne til jeres ønsker om fag- og trinmål – uanset klassetrin

Alle forløb sker i tæt samarbejde mellem vi som naturvejledere og jer som lærere eller pædagoger. Det er derfor vigtigt, at vi gennem dialog får planlagt jeres besøg, så besøget giver et højt udbytte såvel fagligt som socialt.

Læs mere

Lejrskole

I har to muligheder for at komme på lejrskole hos Kyst- og Fjordcentret. Lejrskolen kan foregå på Fjordcentret i Voer ved Randers Fjord, hvor det er oplagt at kombinere opholdet med et skoletjenesteforløb om fx fiskeri på fjorden. I overnatter primitivt i shelters eller lavvuer og har selvfølgelig adgang til køkken- og badefaciliteter.

Læs mere

Klassetur

Det typiske klassearrangement starter, når vi åbner kl. 10. Vi giver jer en fælles velkomstaktivitet og orienterer om dagens program og muligheder. Efter den fælles start er aktiviteterne åbne. Vi vil gerne lave lidt logistik på programmet, så der er så lidt ventetid ved de enkelte aktiviteter som muligt. Vi opfordrer til fælles spisning; Der er flere steder med store grill som I gerne må benytte. I tager selv kul med, eller køber kul/brænde af os. Efter frokost er der igen fuld knald på aktiviteterne. En god fælles afslutning kan være ildtænding og bålbagte pandekager i kombination med medbragt kage.
NB: Vi har også åbent for klassearrangementer i weekends! Ring og bestil nu på 86489685