Daginstitutioner og specialklasser

Hos Kyst- og Fjordcentret tilbyder vi tilpassede arrangementer, hvor I får masser af læring, socialt samvær, natur og viden med hjem i rygsækken, som passer til jeres læringsniveau og mål. 

Vi møder børnene i øjenhøjde, og glæder os til at byde jer velkommen.

Daginstitutioner

Børnehaverne og de lidt større SFO børn, som besøger Kyst- og Fjordcentret, kan bruge dagen på at lære og lege med vand på vores vandlegeplads. De kan tage waders på og fange små fisk og krabber i fjorden, lave mad eller pandekager over bål og meget mere. Vi kan tilbyde aktiviteter med eller uden naturvejleder, mulighederne er mange. Hos os er der tid til nærvær og fordybelse i naturen, og der er højt til himlen. 

Det er oplagt at bruge Grenaa Naturskole eller Fjordcentret til et besøg hele året.
Stationen i Fjellerup er mest oplagt fra maj – september.

Ring gerne hvis du ikke lige kan finde svar på dine spørgsmål eller hvis du bare gerne vil høre mere om jeres muligheder og om priser.

Ring på 86 48 96 85.

Vi glæder os til at se jer.  

Specialklasser

Børn og unge med specielle behov, møder vi i øjenhøjde med fokus på deres læringsmål og niveau. Hos Kyst- og Fjordcentret kan vi tilpasse alle aktiviteter, så alle behov tilgodeses. Hos os flytter vi grænser, vi overskrider dem ikke. 

Lige midt i naturen er der plads til at udvikle sig selv, og bruge andre sanser end man gør i hverdagen. Vi har plads til alle, både ude og inde. 

Du er altid velkommen til at ringe til os for at høre mere om et undervisningsforløb tilpasset præcis jeres gruppe.

Guldkort

Med et guldkort får du og din børnegruppe adgang til Grenaa naturskole og Fjordcentret i et helt år. I kan benytte næsten alle faciliteter og udstyr.
I skal bare lige huske at booke tid. 

tømmerflåde tur skolebørn