Daginstitutioner, specialklasser, skoler og ungdomsuddannelser

Ønsker I at give eleverne en sjov og anderledes dag, samtidig med I får vinget nogle læringsmål af? Så kom ud på Kyst og Fjordcentret, så tilpasser vi dagen helt efter jeres mål, klassetrin og ønsker. Vores naturvejledere møder børnene i øjenhøjde, så alle får gode oplevelser med hjem i bagagen. 

Uanset alder og klassetrin, er der plads og tid til udvikling, læring og naturoplevelser. I kommer helt tæt på naturen i og omkring Randers fjord, og samtidig bliver der skabt nye relationer og fælleskaber mellem både elever og voksne.

Ring til os på 86 48 96 85, så tager vi en snak om jeres ønsker og behov. 

Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Vi har brug for frisk luft og naturoplevelser - hele året.

Vores blod har godt af at blive iltet, så tænker vi bedre. Vi har også brug for oplevelse alene og i fællesskab. På Kyst- og Fjordcentret bruger vi den pædagogik der hedder FNIS, som betyder Fingrene Ned I Skidtet. Det er formentlig ikke en rigtig pædagogisk term, og vi har muligvis selv opfundet den. Men det giver god mening og nysgerrige børn. Det er en anden form for begrebet “Leg og Læring”, altså vi forsøger at få alle vores gæster til at være aktive. På den måde forsøger vi ikke at diskriminere hverken på køn eller alder. Nysgerrige og undrende mennsker stiller spørgsmål, ikke af pligt med fordi den enkelte gerne vil vide mere, og så hænger det faglige bedre fast.

Det kan altså godt være klogt selvom det er sjovt, og det kan også godt være klogt selvom det er sjovt.