Daginstitutioner, specialklasser, skoler og ungdomsuddannelser

Ønsker I at give eleverne en sjov og anderledes dag, samtidig med I får vinget nogle læringsmål af? Så kom ud på Kyst og Fjordcentret, så tilpasser vi dagen helt efter jeres mål, klassetrin og ønsker. Vores naturvejledere møder børnene i øjenhøjde, så alle får gode oplevelser med hjem i bagagen. 

Uanset alder og klassetrin, er der plads og tid til udvikling, læring og naturoplevelser. I kommer helt tæt på naturen i og omkring Randers fjord, og samtidig bliver der skabt nye relationer og fælleskaber mellem både elever og voksne.

Ring til os på 86 48 96 85, så tager vi en snak om jeres ønsker og behov. 

Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Vi har brug for frisk luft og naturoplevelser - hele året.

Vores blod har godt af at blive iltet, så tænker vi bedre. Vi har også brug for oplevelser både alene og i fællesskab. På Kyst- og Fjordcentret bruger vi den pædagogik der hedder FNIS, som betyder Fingrene Ned I Skidtet. Det er formentlig ikke en rigtig pædagogisk term, og vi har muligvis selv opfundet den. Men det giver god mening og nysgerrige børn. Det er en anden måde at sige “Leg og Læring” på. Vi forsøger at få alle vores gæster til at være aktive. Vi forsøger at undgå at diskriminere hverken på køn eller alder.

Nysgerrige og undrende mennesker stiller spørgsmål, ikke af pligt, men fordi den enkelte gerne vil vide mere, og så hænger det faglige bedre fast.

Det kan altså godt være klogt selvom det er sjovt, og det kan også godt være sjovt selvom det er klogt.