Yderst vellykket teambuilding arrangement i skønne omgivelser…

Helt ude i naturen og med den smukke fjord som kulisse styrede Carsten, med sikker hånd, os igennem spændende, sjove og udfordrende teambuilding øvelser. Eftermiddagskaffe i fjorden blev det også til og dagen sluttede på hyggeligste vis på rensdyrskind i den store Lavu, hvor vi grillede mad over bål.

Vi vil helt klart anbefale Fjordcenteret – et super sted at afholde jeres næste firmaarrangement i pagt med naturen.

Venlig hilsen / Kind regards

Pia Haumann Lund-Thomsen
Personal Assistant
Danish Crown Group Procurement

Jeg synes personaledøgnet var rigtig godt. Synes det var fedt, med fokus på samarbejde og fællesskabet, særligt da der stadig er mange jeg ikke kender. Jeg synes det var super med det lidt primitive, men også fedt vi ikke selv skulle lave mad. Fedt der var valgmuligheder og også plads til bare at være sammen. Carsten var en ”teambuilder” lige efter bogen …..  og jeg oplevede at der var styr på tingene …

Louise, Kræftens Bekæmpelse region Midt og Nordjylland

Fantastisk sted til at huse en gruppe medarbejdere fra Kræftens Bekæmpelse. Jeres planlægning var rigtig god, I rettede til og justerede, så vi fik det bedste ud af døgnet og hinanden. 

Carstens måde at være facilitator på hele døgnet og ved bålet både eftermiddag og aften gav en ro, vi som medarbejdergruppe havde brug for.

Tak for jeres fleksibilitet og tak fordi vi måtte være hos jer.

Vi har brugt Kyst- og Fjordcentret flere gange i forbindelse med vores personaledag. Her er vi kærligt, men konsekvent blevet udfordret på vores værdier og forskelligheder. Vi har lært meget om hinanden, oplevet i hvilke situationer der opstår konflikter, og fået nogle redskaber til at løse dem. Vi er som mennesker meget forskellige, og vi har fået større indsigt i hinandens personligheder.

Instruktørens store overblik og fremtoning har givet os mod på at overskride nogle grænser som vi ikke havde troet muligt inden temadagen. Vi har både haft en sjov dag samtidig med at vi har udviklet os hver især og som gruppe. Vi kommer derfor gerne igen på fremtidige personale udviklingsdage.

Tine Krogh, Børnehuset Tøjhushaven

Jeg besøgte Kyst og Fjordcenteret sammen med min afdeling og Carsten arrangerede et super team-building arrangement for os. Det var en fantastisk måde at være sammen med nye kollegaer på og en anderledes måde at lære hinanden at kende på. Der er ikke noget bedre end at grine sammen når man skal bygge relationer og afdelingen er kommet tættere på hinanden efterfølgende.

Kind regards,
Katrina Sonne Einhorn
Global Approvals, Packaging Development
& Sustainable Product Solutions
Grundfos

Vi havde inviteret 60 mennesker af forskellig alder og relationer – familie, venner og kollegaer til en anderledes 60 års fødselsdagsfest hos jer.

Det blev en helt forrygende oplevelse, alt var veltilrettelagt og professionelt udført fra jeres side i fantastisk flotte omgivelser. Alle blev rystet sammen og deltog i alle aktiviteterne. Jeg har kun fået meget positive tilbagemeldinger fra mine gæster – alle nød de overraskelser I havde arrangeret, især forretten ved bålstedet og stjernekikkeriet senere på aftenen er blevet fremhævet.

Med venlig hilsen
Kirsten Bjerre

Dejlig dag på Fjordcentret, fyldt med relevante udfordringer, og det er noget vi kan tage med hjem og bygge videre på.

Kurt Høholt, Administrativ leder – UngiAarhus