Randers fjord er ofte omtalt som den hemmelige fjord, ikke en specielt flatterende omtale. Det har vi på Kyst- og Fjordcentret sammen med mange andre gode mennesker sat os for…
Forleden aften stod jeg i en butik og kunne ikke helt beslutte mig for hvad jeg skulle have, og brillerne skulle også lige dugge af, så jeg atter kun se…
I forbindelse med at jeg var igang med at rydde op på mine forskellige drev faldt jeg over denne klumme som må være en af de første som jeg skrev…
Naturens spisekammer bugner lige nu, og det har det faktisk gjort længe, og det gør det lidt endnu. Så der ligger mange natur og kulinariske oplevelser og venter. I løbet…
Oplevelsesturen stiller skarpt på de fantastiske lokale råvarer fra kyst, skov, have og mark. Som deltager kan du besøge tre forskellige “stops”, hvor du kan se, røre og smage på…
Der er fokus på det gode liv. De gode historier, de gode råvarer, de gode oplevelser, det gode liv og så videre. På Djursland kan vi kombinere meget af alt…
En nørd forbindes ofte med en person der ved en helt masse om et meget specifikt emne. Ofte et emne som ikke interesserer ret mange andre, eller som folk i…
Sildesæsonen 2018 banker for alvor på døren. Vi har nu sikre meldinger på, at silden er kommet, og går det som det plejer så kan der fanges sild den næste…
Der er så mange mærkedage og uger henover året. Det kan somme tider være svært at rumme dem alle, ikke fordi de ikke er vigtige. Men fordi der er så…
INGREDIENSER 5 dl vand 2 dl friske blade af søsalat 2 dl hakkede gulerødder 2 dl kyllingestykker 4 spsk. sojasovs 1 tsk friskkværnet sort peber Vask og skyl søsalaten grundigt…
Lørdag den 14. januar afholdte vi Kyst- og Fjordcentrets første event i 2017. En begivenhed som vi kaldte for ”Kajak og Æd”, efter inspiration fra et kendt TV-program. 16 forventningsfulde…
Det er faktisk et spørgsmål som jeg tit får om efteråret/vinteren. Og nej, vi går ikke i hi. Vi reparerer, evaluerer og innoverer. Der er meget udstyr der skal ses…