Skip to content Skip to footer

Persontyper – intro til din DiSC profil

Hvorfor bliver du udfordret af nogle mennesker og ikke andre?

De siger måske det samme, men vi opfatter det meget forskelligt. Som individ er vi heldigvis meget forskellige. Nogle af os tænker bedst mens vi taler. Nogle af os vil gerne have mulighed for at tænke hele sætningen igennem inden vi taler. Nogle af os tænker meget abstrakt, mens andre af os tænker meget konkret. Nogle af os siger jeg i alle sætninger, mens andre af os siger vi, os eller dem. Alle disse måder at være menneske på er super interessant, og er super givende, men det kan også være mega irriterende når andre absolut ikke forstår den geniale ide der lige er præsenteret.

På Kyst- og Fjordcentret er vi meget optaget af naturoplevelser, klima og FN´s verdensmål, men vi er også meget optaget af hvad oplevelser i naturen kan bruges til i forhold til det enkelte menneskes velvære. Vi bruger flere forskellige modeller der beskriver den enkeltes tilgang til livet. Rigtig mange har hørt om DiSC-modellen og nu inviterer vi til 2 gange ”Fyraftensmøder”.  Med et oplæg på en lille time kommer vi i fællesskab igennem de 4 arketyper, og giver den enkelte en ide om hvor han eller hun er. Det er ikke religion, og det er heller ikke en undskyldning, men en forklaring på hvorfor den enkelte reagerer på en given udfordring. Efter oplægget er Kyst- og Fjordcentret værter ved en kop kaffe og lidt sødt. Vi giver naturligvis gerne oplysninger om hvordan vi som instruktører kan tilbyde kurser, events og arrangementer i naturen med fokus på at bruge de forskellige persontyper aktivt og skabe mere konstruktive tilgange til nye opgaver.

Arrangementet er første gang torsdag den 21. november kl. 17 på Fjordcentret og onsdag den 27. november kl. 17 på Grenaa Naturskole.

Arrangementet er gratis men da der er begrænsede antal pladser, så skal man tilmelde sig på forhånd på tlf.: 86 48 96 85.

Mere info om arrangementet ved Bjarne Platz eller Carsten Enemark.