Skip to content Skip to footer

Corona virus og følgeeffekter

Corona pandemien

Lige nu er alle, helt naturligt optaget af corona virus i et ihærdigt forsøg på begrænse epidemien så meget som muligt. Vi tænker lige som mange andre også på tiden bagefter, når det atter bliver trygt og sikkert at mødes.

Vi følger derfor meget nøje med i de forskellige hjælpepakker som regering og et samlet folketing i ihærdigt arbejder på at få sammensat. Vi håber derfor at der også er en pakke der hjælper os. Lige nu har jeg sendt alle mand hjem bortset fra vores sekretær og mig selv. Det har jeg gjort for at spare på lønkontoen – så de afvikler ferie og eller afspadsering. 

Når vores telefon ringer så er det med afbud, og det samme gælder når vi åbner vores mail – afbud eller svindlere. Vi havde en “OK” arrangementskalender her i foråret, men det var for 14 dage side.

Vi håber at når vi er på den anden side af det her, at I så holder ferie, klassearrangementer, fester og personale-events hjemme i Danmark, og en del af dem gerne hos os.

Hvis ikke lige der er et tilbud på vores hjemmeside der passer til netop dig – så ring til os – så tilrettelægger vi sammen netop det arrangement der giver dig og din gruppe en fantastisk dag.

De allerbedste hilsner og pas på jer selv.

Carsten Enemark