Skip to content Skip to footer

Glædelig jul og godt nytår

Vi på Kyst- og Fjordcentret vil gerne ønske en rigtigt glædelig jul samt et lykkebringende nytår. Vi kan se tilbage på et fantastisk dejligt år med masser af glade gæster og mange fine naturoplevelser. Vi siger ofte til hinanden, at vi har de bedste gæster man kan ønske sig, og så er det ekstra dejligt at gå på arbejde – ja somme tider skal man lige huske sig selv på, at man faktisk er på arbejde.

Vi glæder os til nogle stille jule dage, men vi glæder os også til de mange nye oplevelser som venter i 2019 og årene fremover. Vi er godt i gang med at skrive vores nye masterplan. Når vi kigger lidt i de gamle planer og ser på hvad vi tidligere har drømt om, så kan vi konstatere at vi er kommet godt i mål med mange af vores ønsker. Derfor drømmer vi også om fortsat udvikling på alle vores baser på Grenaa naturskole, Blå flag stationerne i Bønnerup og Fjellerup og på Fjordentret ved Randers fjord. De 4 baser som tilsammen udgør Kyst- og Fjordcentret.

Vi sætter besøgsrekord og det er vi super stolte over og glade for. Vi er også fantastisk glade for den opbakning, som vi får fra vores gæster, Norddjurs Kommune, private bidragsydere og Fonde. Året begyndte fint med donation fra Fjellerups seje sild på 25.000 til et nyt rørebassini Fjellerup, og fortsatte med en stor donation på 997.625,- fra Nordeafonden til nye både, grej og formidlingsplatforme. Begge dele får vi og vores gæster glæde af allerede i den kommende sæson. Norddjurs kommune har her i december besluttet også i 2019 at sikre den rullende naturformidling og weekendåbent både i Fjellerup og Bønnerup.

Vi vil løbende holde jer opdateret om vores planer og tanker, og i løbet af årets første 2 måneder får vi præsenteret vores årsprogram. Og vi er som altid åbne for nye ideer, tanker, spændende projekter og samarbejder på kryds og tværs. Alt sammen med det mål at give vores gæster nogle fantastiske oplevelser i den danske natur. Det må godt være sjovt, selvom det er klogt. Så vi holder fast i vores FNIS-tilgang til tingene – Fingrene Ned I Skidtet.

Med det ønsker vi alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår. Og som vi også siger, naturen lukker aldrig. Så brug også gerne naturen i juledagene og resten af året.