Skip to content Skip to footer

En virus kom forbi

Sæsonstart

I denne tid skal vi godt nok være forandringsparate, og det forsøger vi også at være. Nogle gange er det dog lettere end andre gange.

Umiddelbart efter at sæsonen sluttede i efteråret 2019 begyndte vi allerede på det tidspunkt at planlægge den kommende sæson for 2020. Kyst- og Fjordcentret dækker over 4 permanente fysiske lokationer, Grenaa Naturskole med ”Klithuset”, Lejrskolen ”Solhytten” og hyttebyen med 12 små campinghytter fra 1950érne, Bønnerup Marina med Sommerpop-up, Fjellerup Blå Flag station og Fjordcentret som ligger centralt placeret i Naturpark Randers Fjord. Desuden tager vi ud til mange af Norddjurs kommunes fantastiske naturområder som Fornæs Fyr, Sangstrup klint, Hevring Hede og mange flere naturperler.

Men så kom en lille virus forbi, og alting lukkede ned, og ingen vidste noget. Heldigvis er det ikke blevet så slemt som frygtet – muligvis grundet en effektiv nedlukning og øget fokus på vores egen håndhygiejne. Danmark er langsom blevet åbnet igen, i forskellige etaper og med forskelige planer.

Og vi er her ved telefonen og på mail, så tøv ikke med at ringe eller skrive for at bestille dit næste besøg, arrangement, kursus eller teambuilding hos os.

Det gode ved planer er at de kan ændres, det kan man nemlig når man har en plan. Vi valgte at sende det personale hjem som det gav økonomisk mening at sende hjem. For på den måde at begrænse skaden. Men det betyder også at vi jo naturligvis mangler dem i hverdagen, for vores forår går dels med at planlægge og afholde arrangementer men også med at klargøre vores faciliteter. Så vi har disponeret med at være klar til den 9. juni, og den plan holder vi fast i.

Hjælpepakkerne løber jo indtil videre frem til 8. juni, og vi kalder personale tilbage til den 1 .juni, og så arbejder vi intenst på at blive klar og implementere retningslinjerne fra officiel side.

Vores forår er primært skoleklasser og virksomheder på kursus eller udflugt, og det løb er kørt. Vi har desværre ikke så mange turister i foråret. Vi glæder os til rigtigt at komme i gang igen, og vi håber at rigtig mange mennesker vil lægge vores vej forbi.

Men vi får også brug for hjælp fra offentlig side, ellers bliver det meget svært. Det forår vi har tabt,  det kan vi på ingen måde indhente. Men vi vil som altid gøre det så godt som vi kan.