You are currently viewing Sommerjob på Grenaa naturskole
Grenaa naturskole ligger i første klitrække med let adgang til en af Danmarks bedste strande. Vi har desuden kun kort afstand til Grenaa plantage og hede.

Sommerjob på Grenaa naturskole

Vi mangler 1-2 personer til et sommerjob på Grenaa naturskole.

Du skal være med til at slå græs, holde området pænt og ikke mindst være med til ”Åben naturskole”. Når vi har åben naturskole, er du med til at udlevere grej og udstyr til vores gæster. Vi udlåner waders og fangstudstyr, og når vores gæster kommer tilbage efter wadersturen så skal du fortælle dem om det de har fanget. Vi tænder også bål og bager pandekager, sender gæster afsted på gpstur.

Vi sørger for oplæringen. Det er fra mandag den 27. juni til fredag den 5. august.

Flere oplysninger hos Carsten Enemark på 23 47 75 65 eller Flemming Rafn på 24 88 00 33.

Send din ansøgning hurtigst muligt for vi kalder løbende ansøgere ind til samtale.

Vi har ligeledes brug for 1-2 personer til et lignende job på Fjordcentret som ligger centralt i Naturpark Randers fjord.

Kom helt tæt på når du kigger i en stereolup

Grenaa naturskole ligger i første klitrække ned til Grenaa strand. En strand som er blevet kåret til en af Danmarks bedste strande. Fin sandstrand og sandbund. Der er ofte meget fin læ for vinden kommer typisk fra sydvest. Der er derfor også oftest moderate eller ingen bølger, du skal dog være opmærksom på at når du kommer på den anden side af brændingen så kan der fra strøm og fralandsvind.

Sangstrup og Karlby klinter

Sangstrup og Karlby klinter er et unikt område både lokalt på Norddjurs, og også nationalt. 

Kyst- og Fjordcentret tilbyder i løbet af året flere guidede ture til klinterne.