You are currently viewing Skolernes sommerferie

Skolernes sommerferie

Tid til en pause

Skolernes sommeferie betyder for mange, at virksomhederne drosler ned. Det er det præcis modsatte der sker her. Vi har idag mandag den 27. juni 2022 atter åbent på 4 særdeles spændende lokationer i Norddjurs Kommune. Forude venter 6 uger med forhåbentlig mange glade og nysgerrige sommergæster der dels gerne vil hygge sig sammen og dels gerne blive lidt klogere på dem selv og ikke mindst den danske natur.

De 4 lokationer er fordelt med en vestkyst, en østkyst, en nordkyst og en nordvendt havn. Det betyder  dermed det samme vejr og vindforhold vil opleves forskelligt.

Grenaa Naturskole har åbent på alle hverdage frem til 5. august fra 13 – 16. Her kan du låne waders og fangstgrej til en tur i lagunen. Din fangst kigger dagens guide på og fortæller dig lidt om det du har fanget. Du kan skyde med vandraketter, bruge vores stereolupper (sand er vildt imponerende at kigge på – og det er dit neglebånd også).  (Der er lukket i uge 28 grundet etablering af Beach festival, og grundet kørsel med store maskine er området farligt at færdes) i.

Bønnerup Marina har åbent næsten alle dage frem til 5. august fra 10 – 16. De lokale fiskere kommer med spændende dyr fra Kattegat, f.eks taskekrabber. Du kan være med til at fange krabber, rejer og småfisk. Guiderne fortæller om din fangst og i hvilket akvarium fangsten skal i. Der afholdes dagligt krabbevæddeløb.

Fjellerup Blå Flag station har åbent næste alle dage frem til 5. august fra 10 – 16. Her kan du låne waders og fangstgrej og være med til at fylde de mange akvarier og det store rørebassin op.
Det er muligt at leje SUP-Boards og snorklingskit.

Fjordcentret, der ligger midt i Naturpark Randers Fjord har åbent alle dage fra 9 – 17 (weekender først fra kl. 10). Her er der et væld af oplevelses- og aktivitetsmuligheder.

Vi glæder os til at se alle jer, der holder ferie, og så holder vi ferie når I andre er på arbejde igen.

Kano tur i Naturpark Randers Fjord
Plankelaks til forret, efterfulgt af kylling med diverse grønsager.