Skip to content Skip to footer

Fyrtårne og vejen derhen

Fyrtårne og fællesskabet

Vi har brug for fyrtårne og så har vi brug for en underskov af gode oplevelser. Alt sammen med det fælles mål, at give vores gæster nogle gode oplevelser. Oplevelser i turismevirksomheder kaster rigtig meget af sig i forhold til alle andre erhverv i lokalområdet, lige fra overnatning til supermarkeder. Vi giver også vores lokalbefolkning viden og oplevelser, og en stolthed over deres egen egn.

Visitaarhus er forhåbentligt meget mere end de store aktører. Der er rigtig mange andre fine, gode og i mine øjne vigtige turismeaktører som også fortjener opmærksomhed fra vores fællessamarbejdspartner. Vi er mange der får brug for hjælp, både fra offentlig side og ikke mindst fra vores gæster, som vi kan give nogle gode indholdsrige og nærværende oplevelser når vi atter må holde åbent.

Billedet er for de uindviede en bagbordsbøje i et bi-løb. Dermed viser markeringen også at der er et hovedløb. Ganske symbolsk kan man også side at når turisten vover sig lidt væk fra de store veje, så åbner der som ofte nogle fantastiske oplevelser.

God weekend J