Dit næste firmaarrangement

Prøv vores flydende kaffebord

Dit næste arrangement med dit firma skal da starte i fjorden omkring vores flydende kaffebord.

På Kyst- og Fjordcentret er der højt til himlen og langt til horisonten, eller med andre ord rigtig god plads. Vi har gode mødefaciliteter ude og inde, og vi kan hjælpe dig med forplejning og indhold. Firmaudflugt, teambuilding, mindfulness og mere viden om de forskellige persontyper som er så uundværlige i alle virksomheder. Det er essentielt at have alle 4 arketyper, det giver den bedste bundlinie. Og du bringer optimalt typerne i spil når du ved noget om dem. Vi har 2 instruktører der er certificerede i DISC modellen, og vi kommer både med et teoretisk oplæg efterfuldt af praktiske øvelser hvor det er tydeligt at se at vi har brug for alle 4 typer.  

Vil du bare have en hyggelig dag på fjorden i en kano eller en af vores turbåde så er det jo også muligt, og vil du have et adrenalinsus så kan det både ske i en ribbåd med frømandafsæt, tur med snorkel, en tur i en trætop eller i en kajak. Det hele kan krydres med mad på bål, og du kan selv være med til at kreere den lækre gourmetmiddag.

Begynd dit næste arrangement med formiddagskaffe i fjorden.
Begynd dit næste arrangement med formiddagskaffe i fjorden. Det giver en god start på dagen.
Tur båd i Naturpark Randers fjord.
Tur båd i Naturpark Randers fjord. Vores 2 turbåde rummer hver især 9 passagerer. Vi lægger altid styrmand til.
Plankelaks til forret, efterfulgt af kylling med diverse grønsager.
Plankelaks til forret, efterfulgt af kylling med diverse grønsager. Det kan sagtens lade sig gøre at tilbered gourmet mad på bål, og vi deler gerne vores viden og erfaringer.