Skip to content Skip to footer

Sæsonansatte og Freelancere

Til sæsonen 2018 søger vi et antal personer med varierende ugentlige timetal fra 24 – 37.

Tusind tak for de mange henvendelser – Vi har nu de kandidater som vi skal bruge i forbindelse med sæson 2018, men er naturligvis altid på udkig efter gode freelancere.

Går du med en drøm om at være naturvejleder / naturformidler så har du her en mulighed. Til den kommende sommersæson mangler vi en god håndfuld kolleger. Du vil hver dag møde nye mennesker som stiller samme spørgsmål som dem i går, men også nye spørgsmål. For sådan er det at arbejde med at formidle dansk natur.

Du skal have interesse i at møde en lang række nye glade mennesker hver eneste dag og hjælpe dem i gang med at blive klogere på dansk natur. Der vil til hver af stillingerne også være en række praktiske opgaver med rengøring, klargøring og oprydning. Vi har ikke nogen bestemt præference for uddannelse, køn eller alder. Men du skal være serviceminded og holdspiller.

Grenaa

Vi søger 1 person på 30 – 37 timer om ugen. Personen vil sammen med vores fastansatte skulle sikre at vores gæster i hytterne mødes af en ren hytte, rene omgivelser og hjælpe dem med relevante oplysninger.

  • Grejudlevering når vi holder åben naturskole samt fortælle hvad de har fanget (Vi lærer dig op til at du kan besvare 9 ud af 10 af de almindelige spørgsmål)
  • Græsslåning
  • Eftersyn af hytter
  • Sikre at Naturskolen præsenterer sig pænt

Bønnerup

Vi søger 1 person med et timetal på 24 eller 32 som i samarbejde med Kim skal køre Blå Flag stationen i Bønnerup. Blå flag stationen har åben alle ugens dage, og weekend arbejde er derfor en naturlig del af arbejdsugen.

Fjellerup

Vi søger 2 personer med ugentlig arbejdstid på 24 eller 32. Personerne skal sammen med dem selv eller med en fast personale drive Blå flag stationen i Fjellerup. I den kommende sæson har Blå flag stationen i Fjellerup åben alle ugens dage, og weekend arbejde er derfor en naturlig del af arbejdsugen.

Fjordcentret

Vi søger 2 personer på 37 timer, den ene person i perioden 25. juni til 12. august og den anden person i perioden 1. maj – 31. august.

Der er tale om 2 aktivitetsmedarbejdere som i samarbejde med det øvrige personale skal hjælpe vores gæster godt i gang med vores mange tilbud.

Desuden leder vi efter freelancere som kan tage en vagt når vi har ekstra mange gæster.

For alle de ledige job gælder det at man skal søge hurtigst muligt og at vi løbende ansætter.

Man kan få flere oplysninger (fra tirsdag den 3. april) ved henvendelse til centerleder Carsten Enemark på 23 47 75 65 eller på ce@kystogfjordcentret.dk