You are currently viewing Natureventyr
Ved Natureventyrets startpunkt kan du downloade fortællingen om "Johan og det magiske kompas". Turen kommer både forbi udsigtstårnet ved Voer Færgested og telt og shelters området på Fjordcentret. Hvis man vil benytte Fjordcentrets facilteter så skal man betale entre, men man må godt følge ruten. God fornøjelse.

Natureventyr

På Kyst- og Fjordcentret forsøger vi hele tiden at skabe nye tilbud til vores gæster. Tilbud hvor vi er med som vejledere og tilbud som vores gæster kvit og frit kan benytte.

Natureventyr er et landsdækkende tilbud og der er en række eventyr som man kan hente. Eventyrene er målrettet mindre børn og deres familier. Der er eventyr som skal betales for og så er der gratis eventyr. Det betyder blot at andre har betalt for eventyrene. I Norddjurs kommune er der 3 eventyr som Norddjurs har finansieret, de er ved Tustrup dysserne (mellem Fjellerup og Vivild), Porsbakkerne i Auning og her ved Fjordcentret ved Voer Færgested, midt i Naturpark Randers Fjord.

Parker på den offentlige p-plads. I den vestlige ende af p-pladsen står start-skiltet, og her kan du downloade eventyret. Eventyret fører dig lidt omkring og kommer ned til udsigtsigtstårnet ved færgelejet. Du kommer også igennem vores store teltplads og op til vores shelters inden du kommer tilbage til udgangspunktet.

Man skal normalt betale entre for at være på vores område, men du må godt følge eventyret uden at skulle betale entre. Men hvis du vil benytte vores tilbud så skal I have entrebilletter. 

Vi ønsker god tur, og du er også meget velkommen som gæst på Fjordcentret.