You are currently viewing Klassearrangementer i dobbelt betydning

Klassearrangementer i dobbelt betydning

Tag dit barns klasse med forældre og søskende på et klasse arrangement på Fjordcentret. Det er nemt for dig som repræsentant for klassen. Du skal bare ringe til os på Fjordcentret på tlf. 86 48 96 85, og bestille et arrangement. Så skal du finde et par forældre til at bage en kage, og/eller du kan bestille pandekage kit hos os. I må gerne tage madpakker med, også gerne noget der skal lunes over bål.

Det typiske program.

10.00 Fjordcentret åbner og I ankommer. Når alle er velankommet vil I blive budt velkommen af en af Fjordcentrets medarbejdere som vil fortælle om dagens muligheder.

Vi begynder typisk fælles, inden vi kan splitte lidt op. I mødes igen alle til frokost, og har I noget med der skal lunes eller steges på bålet, så tænder vi i fællesskab et bål, og vi gør det med ildstål og blår.

Efter frokost er det igen tid til en aktivitet, og vi runder dagen af med kaffe, kage og pandekager.

På billedet har vi skrevet #2, og hvad jeres #1 er er helt op til jer.

For indskoling og mellemtrin er følgende helt oplagt:

  • Tur i waders
  • Dyst med vandraketter
  • Gps skattejagt
  • Ildtænding
  • Legepladserne
  • Gamle spil

For de ældste kan man tilføje en tur i kano og eller tømmerflådebyggeri.

Der er også masser af fine muligheder i vores udstillinger. Vi har 2 store overdækkede bådpladser, det ene hvor I kan sidde 50 personer.

Fjordcentret lukker kl. 17.00, eller rettere personalet går hjem, men I er velkomne på vores udearealer resten af dagen.

I bål-yurten kan der sidde 50-60 personer. Der er bålsted i midten og 3 sider kan åbnes helt eller delvist. I teltet, lavvuen til højre er der plads til 21 hængekøjer.