Skip to content Skip to footer

Efterårsferie aktiviteter

Efterårsferie sjov på Fjordcentret – de 5 hverdage i uge 42

Kyst- og Fjordcentret ved Voer Færgested byder velkommen til et fantastisk og spændende efterårsferieprogram, som giver gæsterne et godt bud på, hvordan man kan bruge og opleve naturen i fællesskab med hinanden. Det alsidige program lægger op til aktiviteter på land, til vands og i luften, hvor alle aldersgrupper har mulighed for at deltage, og Fjordcentrets naturvejledere vil guide og inspirere, så alle får en god oplevelse og forhåbentlig noget ”natur” med hjem.

Mandag

Vi sætter i gang med Drageværksted mandag kl. 10.30, hvor der mod betaling af 30 kr. kan bygges en drage, som vi derefter vil se, om vi kan få til at flyve.

Tirsdag

Denne dag står i vandets- og Elro-Fondens tegn, da de har sponsoreret al aktivitet denne dag. Guidet tursejlads omkring Kanaløen, mulighed for lån joller til egen sejlads. Booking en god idè, da vi kun har 3 stk. Du kan låne en jolle formiddag eller eftermiddag. Vi giver også en forsmag på det at stå på Paddleboard/SUP-board.

Onsdag

Har du lyst til at gå i fodsporene af Robinson Crusoe? – Så kom onsdag, hvor der bygges tømmerflåder, som selvfølgelig også skal afprøves.

Torsdag i waders

Torsdag er der Waders-tur til Fjorden, hvor vi med store fiskenet fanger alt godt fra havet. Efter fangsten af diverse dyr, helst krabber, tænder vi op i bålfadet og laver krabbesuppe.

Fredags hygge

Vi slutter ugen af som vi begyndte med drageværksted. Men vi bager også pandekager og rister skumfidusser.

Vi har altid plads til dig

Alle dage er der normal Entrè, bortset fra tirsdag

Fjordcentret har åbent 10 – 16 alle hverdage i efterårsferien, hvor de sædvanlige aktiviteter er åbne. Det vil sige, du kan skyde med vandraketter, gå i waders, tage på kanotur, gå på gps-skattejagt og naturligvis benytte legeplads og udstillingen.

De programsatte aktiviteter begynder kl. 10.30

Der er mulighed for køb af kaffe, kage, is og snack i centerets hyggelige cafè.

Der er forbehold for ændringer.

Flere oplysninger ved Carsten Enemark / 23 47 75 65 / ce@kystogfjordcentret.dk