Skip to content Skip to footer

Drage og Vanddag

Vanddag for børn og voksne

Lørdag d. 16. september inviterer fire lokale aktører til en hyggelig dag med aktiviteter for børn og voksne i og ved lagunen ved Grenaa Marina.

Naturskolen vil også være i fuld gang ved den nye formidlingsbro i lagunen, hvor man kan være med til at lave dagens akvarium, med det man kan fange i lagunen. Man kan låne waders i børnestørrelse eller man kan bruge et net fra broen. Waders henter man oppe i Naturskolens bygning.

Naturskolen holder også drageværksted ved formidlingsbroen, hvor man kan bygge enten en slædedrage (pris 50,-) fra bunden, eller en diamantdrage fra et samlesæt (Pris 30,-). Begge typer får man hurtigt i luften.

Grenaa Kajakklub tilbyder prøveture i lagunen. Der vil være havkajakker til voksne i alle størrelser, også til folk med lange ben og høj vægt. Erfarne kajakroere fra klubben står klar til at følge med ud på lagunen. Børn og andre legesyge sjæle kan også komme i en kajak, for UngNorddjurs kommer med deres børnevenlige sit-on-top-kajakker.

Hos Grenaa Sejlklub kan man låne våddragter til børn, som gør at man kan holde varmen i længere tid. De  åbner deres jolle-afdeling, så man kan komme på vandet med sejl. Sejlklubben har også SUP-boards, som er blevet vældig populære i de senere år.

Der er med andre ord lagt op til masser af sjov, spas og hygge. Vanddagen varer fra kl. 10-15. Det koster 50 kr til materialer at bygge en drage, men ellers er alle aktiviteter gratis, og man skal bare møde op.

Drageværkstedet og dagens akvarie foregår ligesom de andre aktiviteter i området ved den nye oplevelses- og formidlingsbro. Waders kan hentes på naturskolen.

Deltagende aktører:

  • Grenaa Kajakklub
  • Grenaa Sejlklub
  • Ungnorddjurs
  • Grenaa Naturskole – Kyst- og Fjordcentret.