Oplevelsesturen stiller skarpt på de fantastiske lokale råvarer fra kyst, skov, have og mark. Som deltager kan du besøge tre forskellige “stops”, hvor du kan se, røre og smage på råvarerne fra Norddjurs. På den måde får du øjenåbnende madoplevelser, kendskab til fødevarernes rejse fra jord-til-bord og inspireres til selv at eksperimentere med nye spændende lokale råvarer. Oplevelsesturens tre stops er:
-Kyst- og Fjordcentret
-Skovskolen Eldrupgård
-Det Grønne Museum
Du vælger selv om du vil booke billet til at besøge et, to eller alle tre af stederne!
På Kyst- og Fjordcentret starter du med at iføre dig waders og går en tur i fjorden for at stryge rejer og plukke tang sammen med naturvejlederen. Vi har allerede fanget de fladfisk og sanket de urter som også skal bruges. Derefter handler det om at tilberede et lækkert måltid bestående af friske rejer stegt på bål, sprødstegt blæretage, flødestuvet søsalat og dampet skrubbe med syre og æble. Du får uden tvivl en spændende og anderledes madoplevelse! Aktiviteterne foregår ved centret i Voer.
TILMELDING
Det er gratis af deltage i Oplevelsesturen, men kræver tilmelding. Ønsker du at booke billet til et eller flere af Oplevelsesturens stops, så skal du sende en e-mail til jek@norddjurs.dk.
I mailen oplyses:
• Den/de stop(s) du ønsker at booke plads på.
• Hvilket tidspunkt (kl. 10.00, 12.00 eller 14.00).
• Dit navn.
• Antal deltagere.
Læs mere om arrangementet her: http://
Deltag i oplevelsesturens andre stops her:
https://www.facebook.com/
https://www.facebook.com/
Arrangementet er støttet af: Nodea Fonden