Snorkletur

Snorkletur

Vi tager våddragter, svømmefødder samt maske og snorkel på, og hopper i Kattegats forhåbentlig klare vand. Her oplever vi ved selvsyn den forunderlige verden, der findes under havets overflade.

Efter en introduktion til området, øver vi os sammen i brugen af udstyret, samt i de basale færdigheder der er indenfor snorkeldykningens kunst. Med sikkerheden i top er vi så klar til at udforske livet i havet. Sammen svømmer vi først stille og roligt inde på lavt vand, hvor vi hele tiden kan bunde. De øvede kan derefter- sammen med naturvejlederen – svømme ud til de dybereliggende biotoper.

Undervejs ser vi på, hvordan man skal lede efter fisk, krabber og smådyr i og omkring tangplanter og sten. Bagefter fortæller naturvejlederen om de dyr og økosystemer, vi ser.

Hvis man føler sig utryg ved at svømme i overfladen, er det ofte nok at gå rundt på det lave vand og bruge sit snorkeludstyr. Det er altid en oplevelsesrig tur, der former sig helt efter deltagernes behov.

Bemærk: Da snorkling er meget vejrafhængig skal man altid indregne risikoen for at turen kan blive aflyst grundet grumset vand, af sikkerhedsmæssige årsager m.m. Der vil altid blive tilbudt en anden seance i stedet.

  • Aktiviteten varer normalt 3-4 timer og kan gennemføres for 7 kl. og op efter.
  • Bedste årstid er fra maj til september og finder sted i Fjellerup og Grenaa
  • Husk skiftetøj og håndklæde
  • Pris : 1995,-

Tilbage til Skoletjeneste