Naturformidler med mange praktiske opgaver

Vil du gerne være en del af et spændende team og synes du ligesom os at formidling af dansk natur i al slags vejr bare er sagen. Kan du fortælle en god naturhistorie, og gøre det mange gange i løbet af dagen, så skal du læse videre.

Vi søger 1, måske 2 personer i op til 6 måneder som skal indgå i formidlingen og det praktiske arbejde. Det vil være en stor fordel om du har passion for friluftsliv samtidig med at du har hænderne skruet godt på. Vi foretrækker også en person med maritim erfaring og meget gerne med duelighedsbevis. Vi har ingen forventning om en specifik uddannelse, men vi håber vi kan være til gensidig inspiration. Du skal forvente weekendarbejde ca. hver 3. Weekend.

Jobfunktioner

  • Deltage i den direkte formidling til vores gæster
  • Daglig forberedelse og vedligeholdelse af grej og faciliteter
  • Sætning af nedgarn, og ikke mindst være med til det vi kalder Fjordens Friske Fisk 

Vi forventer, at du

  • har bred viden om dansk natur med lyst til at formidle den.
  • er uddannet pædagog, lærer, friluftsleder eller bare har hænderne skruet rigtig godt på.
  • er i besiddelse af Duelighedsbevis eller speedbådskørekort.
  • er fleksibel og har lyst til at arbejde sammen med såvel ansatte som frivillige

Stillingen er tidsbegrænset fra d. 1. maj – 30. september 2019. Den ugentlige arbejdstid er minimum 30 timer. Løn efter aftale. Stillingen indebærer skiftende arbejdstider, herunder aftener og weekender. Vi gør opmærksom på, at du skal fremvise en §36 straffeattest (børneattest).

Hvis du desuden kan lide at have travlt, møde en masse glade gæster og indgå i et fagligt arbejdsfællesskab, så skal du ringe til Fjordcentret og tale med Kasper eller Carsten på telefon 86 48 96 85.
Ansøgning skal sendes til ce@kystogfjordcentret.dk