PRESSE

Pressemateriale og meddelelser fra Kyst- og Fjordcentret

Klik på indlægget for at læse pressemeddelelse i sin helhed. Klik på billederne for at se dem i lightbox og fuld størrelse.

Logomaterialer kan hentes nederst på siden. Andre formater eller andre materialer kan rekvireres på tlf. 23 47 75 65 eller 86 48 96 85.

Så er vi klar med etape 6 som denne gang indeholder både Gjerrild klint, Karlby klint og dele af Sangstrup klint. Etapen er 10 km med vandring og 500 meter med sejlads. Man kan sagtens gå med selvom man ikke har været med på de tidligere etaper.

Vi går ganske kystnært og efter en times vandring holder vi spisepause. Når vi når til Karlby klint vil vi blive mødt af en af Fjordcentres nye både som vil sejle os rundt om Karlby klint. Man skal være opmærksom på, at båden ikke kan gå helt ind til land, og at man derfor skal vade ud til båden. Sejladsen kan kun gennemføres i tilfælde af en smuk sommeraften med ganske svag vind. Vi forbeholder os derfor fuldstændig ret til uden varsel ikke at gennemføre sejladsen hvis vi på forhånd vurderer, at bølgerne ikke gør det muligt at få passagerer forsvarligt på og af båden. I så fald finder vi en alternativ rute som kan gøre turen op til 2 km længere.

Pris: 100,-

Tilmelding på 86 48 96 85 senest onsdag den 7. august kl 16.00

Flere oplysninger ved Carsten Enemark på 23 47 75 65 / ce@kystogfjordcentret.dk

LOGO & ANDRE MATERIALER

Snorkling er en sjov måde at opleve livet i havet på.
Luk menu
×
×

Kurv