Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Drage- og Vanddag

september 5 @ 10:00 - 16:00

Dragefestival er en årlig tilbagevendende event, hvor profesionelle dragebyggere mødes med amatører.

Drage og vanddag i ”lagunen” ved Grenaa Strand – Søndag den 5. september fra 10 – 16

Grenaa strand er atter kåret som en af Danmarks allerbedste badestrande, og der er mange andre tilbud end badning.

Grenaa Kajakklub (GK), SUP-Board klubben ”Ohana” og Kyst- og Fjordcentet/Grenaa Naturskole er gået sammen om at lave en spændende dag for hele familien. Du kan dermed komme på vandet, i vandet og i luften.

Det hele foregår ved Grenaa Naturskole og i den sydlige del af ”Lagunen” som er en del af Grenaa marina. Her kan man prøve en havkajak, et SUP-board, waders, snorkling og dragebygning.

Havkajak

En havkajak er populært sagt en båd du tager på. GK har flere forskellige typer af havkajakker. Havkajakker udemærker sig ved at være stabile, og er velegnede både til dagsture og længere varende ture. En havkajak kan sejle i stille vand og i bølger.

GK har ikke deciderede børnekajakker, så hvis man skal prøve kræfter på helt egen hånd, naturligvis under instruktion, så skal man helst være fyldt 15. Mindre børn kan godt prøve en kajak, men de vil konstant være i en snor.

SUP-Board

Et SUP-board kan man ligge, sidde eller stå på. Du kan lave yoga på det og du kan tage ture på det. Mange boards har pakke liner så du kan have madpakke eller udstyr spændt fast. Instruktørerne hjælper dig godt i gang.

For begge bådtyper gælder det at du skal have en svømme/redningsvest på. Tag selv tøj med der kan tåle at blive vådt. Her er løbetøj rigtig godt. Det kan også være en fordel med et par sko som tåler vand og en regnjakke eller anden vindtæt jakke.

Waders og snorkling

På Grenaa naturskole kan du låne waders og en våddragt sammen med maske og snorkel. Du kan gå på opdagelse i lagunen, og få en naturlig forklaring af naturvejlederne på det du fanger.

Drageværksted

I Grenaa Naturskole har vi lavet et drageværksted. Her kan du købe en materialepakke og bygge din egen drage helt fra bunden af. Du kan også købe en færdiglavet drage som er lige klar til at sætte op. Også her vil der være hjælp at hente til at bygge drager. Priserne starter fra 50,-

Arrangementet er meget vejrafhængigt, og i tilfælde af meget hård blæst så forbeholder vi os retten til at aflyse dele eller hele arrangementet. Det vil i givet fald blive annonceret på kystogfjordcentret.dk og på Facebook.

 

Detaljer

Dato:
september 5
Tidspunkt:
10:00 - 16:00
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Kyst- og Fjordcentret
Telefon:
86489685
E-mail:
post@fjordcentret.dk
View Arrangør Website

Sted

Grenaa Naturskole
Klitten 1
Grenaa, 8500 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
86489685
View Sted Website