Båd
udlejning

Bådudlejning af kano, havkajak, både ( 14 fods joller) og ture i Ribbåd eller turbåd

Vi giver dig en lang række af muligheder for gode oplevelser på vandet i Naturpark Randers fjord og i kano på Grenåen. 
Book en båd ved at ringe til os inden for vores normale åbningstider

Du kan leje en havkajak*, kano eller en af vores 14 fods både med en 4 hk motor.
De større både bruger vi til formidling og events, og kan kun lejes med “Skipper”.

Læs mere om

* du kan leje en havkajak, hvis du har været med på et af vores kurser, eller kan fremvise et gyldigt certifikat fra en anerkendt kajakorganisation.

Vores “Skippere” deltager hvert år i vores årlige opdateringskurser, så de kan forebygge uheld, og skulle der alligevel ske et uheld, så er de også forberedt på det meste. 

Vand er dejligt!

Fjordcentret tilbyder en række undervisningsforløb og aktivitetstilbud, hvor vand indgår som et naturligt element. Vi har naturligvis gjort os en række overvejelser om, hvordan vi kan tilbyde gode og sikre oplevelser på vandet. Du kan her læse mere om de forhold, som børn og voksne vil opleve på Fjordcentret.

På Kyst- og Fjordcentret lægger vi meget vægt på det gode sømandsskab. Det er til alle tider os, der suverænt bestemmer hvilke sejlads aktiviteter, der kan lade sig gøre på den aktuelle dag.

Vi har naturligvis udarbejdet en sikkerhedsinstruks omkring vores aktiviteter til søs.

DOWNLOAD DEL 1: Omhandler de generelle overvejelser
DOWNLOAD DEL 2: Er mere specifik på de enkelte enheder.

Sikkerhedsinstruksen bliver løbende justeret og revideret.

Vores udlejningsbåde er godkendt til 5 personer og udstyret med en 4 hk motor.
Rib måden er blot et af vores vilde tilbud
Vores turbåde er fladbundede og meget søstærke.
Det kan være helt meditativt at ligge på pontonen inden det går løs.

Bådudlejning - Naturpark Randers fjord og Djursland

Med vores placering helt centralt i Naturpark Randers fjord, er vores bådudlejning et oplagt tilbud til borgere og turister i Randers, Djursland og Aarhus regionen. Hvis du vil være sikker på, at der er en båd til dig, så kan du med fordel reservere den. Det gør du nemmest ved at ringe til os på 86 48 96 85.

Vores 14 fods både, eller joller som nogle vil kalde dem, er af typen Askeladden. De er af glasfiber og er udstyret med en 4 hk motor. De er meget stabile, og når motoren ikke er større, så kræver det ikke specielle licenser for at få lov til at sejle dem.

Kanoudlejning er også en mulighed. På Fjordcentret skal du blot betale en entrébillet for at få en tur i en kano. Vil du sejle en tur på Grenåen, kan du leje en kano ved at ringe til os på 86 48 96 85. Prisen er 200 kr. pr. dag. 

Kajakkerne fordrer, at du har været med på et af vores kurser, eller du har et gyldigt certifikat fra en anderkendt forening, og at du har lavet redninger inden for de sidste 12 måneder.

Vil du ikke have besværet med selv at skulle styre, så bestil en tur med en af de større både. Her er der en skipper med, og hvis du er heldig, får du lov til at styre, mens skipper står ved siden af. Turbådene kan også lejes til særlige begivenheder.